MySpace

Castiga albumul "N3XT - Deluxe Edition"
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Morandi Music Forum -> CONCURS
Autor Mesaj
qpaul
Administrator

Data inscrierii: 05/Ian/2007

MesajTrimis: 01/01/2010 08:47    Titlul subiectului: Castiga albumul "N3XT - Deluxe Edition" Raspunde cu citat (quote)

La 3 ani de existenta, Morandi Music ofera 3 albume "N3XT - Deluxe Edition" cu autograf, celor mai originale 3 raspunsuri la intrebarea:
"De ce meriti sa castigi?". :-)

Pe langa cele 14 piese de pe albumul initial, editia deluxe include si trei videoclipuri ale melodiilor "Afrika", "Angels (Love Is The Answer)" si "Save Me". "N3XT" este primul album Morandi lansat cu succes si in afara tarii, acesta reusind sa se impuna in teritorii ca Rusia, Ucraina, Polonia sau Republica Ceha. "N3XT" a fost deja rasplatit cu triplu disc de platina in Rusia. (pret pe dol.ro: 20,69 ron).

Acceptam raspunsuri in format text, foto sau video. Calendar:

Perioada de inscrieri: 01 - 15 ianuarie 2010
Perioada de votare: 15 - 30 ianuarie 2010
Anuntarea castigatorilor: 31 ianuarie 2010

Ultima modificare efectuata qpaul la 18/01/2010 16:58, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreea_andreea
Mega fan
Mega fan

Data inscrierii: 13/Mar/2007

MesajTrimis: 01/01/2010 15:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"De ce meriti sa castigi?"

Dau un raspuns simplu: mi a placut aceasta formatie de prima data cand a fost difuzata!

Traim intr-o lume cu foarte multi oameni
incendiati!!!
Sus
delia_morandi
Mega fan
Mega fan

Data inscrierii: 20/Aug/2007

MesajTrimis: 01/01/2010 15:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu particip, ca am deja albumul si cu autograf :-P bafta celor care participa:D

Sus
Julya92
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 01/Ian/2010

MesajTrimis: 01/01/2010 17:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pt k niciodata nu am castigat nimic in viata mea :-| :-( si pentru ca sunt cei mai tari :x
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
andreea_andreea
Mega fan
Mega fan

Data inscrierii: 13/Mar/2007

MesajTrimis: 01/01/2010 18:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

delia_morandi a scris:
eu nu particip, ca am deja albumul si cu autograf :-P bafta celor care participa:D

felicitari, e bine ca lasi ocazia altora sa castige ;-)

Traim intr-o lume cu foarte multi oameni
incendiati!!!
Sus
Morandito
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: 01/01/2010 21:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Can please someone translate what is written :innocent:
Is this concurs only for Romania?
robert-randi
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: 02/01/2010 08:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu la fel am castigat cd-ul cu autograf la alt concurs.. dar le urez bafta celor care participa :-)

http://www.robertblog.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
dada
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 02/Ian/2010

MesajTrimis: 02/01/2010 11:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce merit sa castig??..pregatiti-va de citit pt k am multe de spus;;)
Paiii ar fi mai multe motive..in primul rand pentru ca ii ador pe cei doi baieti din prima clipa cand i-am auzit cantand ....si nu stiu cat de original el dar eu va garantez ca 100% sincer faptul k il iubesc din tot corazonul pe Randi(bne..cine nu-l iubeste pe Randi;)) )
Am fost la toate concertele lor pe kre le-au avut in cbu si m-am distrat foarte tare am dansat q ei si am cantat pana am ramas fara voce.Am avut norocul (pt k stiu k e destul de greu sa ii mai prinzi in RO)sa merg la un concert de-al baietilor de curand..in noiembrie si a fost o "experienta" noua pt k in locul lui Moga a venit Dilma dar am fost din nou suuuuper incantata...sunt foarte foarte draguti si deloc fitzosi..:D......am mers la concertul asta q prietenele..cu 2 ore inainte k sa fim sigure k stam in primul rand:)) si din pacate nu am ajuns sa luam un autograf de la Randi pentru k nu aveam pe unde sa iesim prin multime...si am fost foarte trista atunci dar uite k acum mi se ofera ocazia sa primesc un autograf de la randi si de la moga..woow.....deci merit sa castig un cd q autograf pentru k mi-l doresc cu adevarat(de fapt nu cred k in momentul asta imi doresc ceva mai mult decat asta:D)...si mai am un motiv pt kre unul din cele 3 cd-uri trebuie sa ajunga la mne..pentru k pe 28 ianuarie e ziua mea si ar fi cel mai frumos cadou;;):X:X:X

vote for DADA:X please please please :*:*

[update] @qpaul sa stii k am citit mesajul tau si chiar nu stiu cu ce as putea modifica la ceea ce e mai sus...am scis exact ceea ce am simtit si ce mi-a venit in momentul resprectiv..:D......in fineah....sper sa am timp sa sa pun niste poze in weekendul asta....
si repet..merit sa castig pentru k imi doresc mai mult decat orice sa am un autograf de la Randi si de la Moga(scurt si la subiect)

http://i49.tinypic.com/2lllh82.gif

Ultima modificare efectuata dada la 09/01/2010 18:18, modificat de 2 ori in total
Sus
Bea_MoRanDi
Mega fan
Mega fan

Data inscrierii: 22/Ian/2008

MesajTrimis: 02/01/2010 12:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu particip nici eu ca am si CDul si muuulte autografe [de la Andrei, ca pe Marius nu l'am prins niciodata :|] Multa bafta tuturor participantilor! :-)
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 24/Dec/2008

MesajTrimis: 03/01/2010 09:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inainte de toate sunt un mare fan MoRandi si toti cei ce ma cunosc stiu asta!A devenit cumva o eticheta pentru mine.Privit din exterior probabil ca pare destul de ciudat si toate lumea se intrebeaba "oare de ce iubeste atat de tare trupa asta?" raspunsul e destul de simplu pentru mine:ii iubesc pentru ca fac parte din lumea mea,ma ajuta sa ating cerul,sa explorez universul,sa privesc fiecare stea in marimea ei naturala...stiu ca pare ciudat ce spun eu,dar chiar asa e.De cate ori mi se intampla ceva,indiferent de gravitatea situatiei cu care ma confrunt,ei ma fac sa zambesc macar pentru o secunda si asta ma face cea mai fericita:imi da puterea sa merg mai departe sau sa cobor cu picioarele pe pamant.
Poate chiar complexitatea sentimentului face greu de inteles iubirea mea pentru ei si asta nu cred ca se va schimba vreodata!O sa ramana in sufletul meu vesnic.De ce as merita eu CD`ul asta?Hmmm...nu vreau sa fiu egoista si sa spun ca doar eu l-as merita.Cred ca toti fanii Morandi il merita,si cu toate astea eu mi-l doresc foarte mult pentru ca asa i-as avea(pe Randi si Marius) mai aproape de mine,as putea sa il strang in brate de cate ori as fi trista sau fericita,l-as putea privii in fiecare secunda iar cel mai puternic sentiment ar fi gandul ca CD`ul a fost atins si semnat de ei..si da,nici eu nu am castigat nimic niciodata. :-/ ..This is it!Sper sa castig unul dintre aceste 3 CD-uri. :love:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
badea.stefania
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 03/Ian/2010

MesajTrimis: 03/01/2010 10:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un sound nou,un nou stil in muzica romaneasca au adus cei de la Morandi in ultimii 3 ani de zile.
Piese ritmate si pline de viata au patruns in sufletele noastre si ne bucura in continuare cu modul lor specific de a ne face sa vibram.
Pe mine,trupa Morandi m-a invatat ce inseamna sa simt muzica,o muzica de calitate care iti bucura auzul cand o asculti.Piesele “LOVE ME” si “BEIJO LA LA”,primele hituri ale celor doi,pe-atunci,doar Randi si Marius Moga,imi dadeau impresia unor piese internationale de buna calitate.Pe parcurs,crescand(deoarece la aparitia trupei eram micuta,aveam 11 ani),mi-am dat seama de faptul ca trupa Morandi este chiar o trupa ce merita atentia mea si am fost foarte surprinsa cand am aflat ca este o trupa romaneasca.
A inceput deci si o mare apreciere pentru Marius Moga,din mana caruia eu iesit atatea piese de succes national si international.Timpul trecea,iar trupa Morandi inflorea din ce in ce mai mult.”FALLING ASLEEP”,o piesa mai lenta mi-a transmis si inca imi mai transmite multe emotii.
Si acum urmeaza preferata mea.A fost greu s-o aleg ,e ca si cum ai alege o singura floare dintr-o gradina splendida.Cea care pe mine m-a influentat cel mai mult a fost “AFRIKA”.O melodie care contine toate ingredientele pentru un hit de succes:versuri pe masura,ritm excelent,coregrafie perfecta si doua voci adevarate ,ceea ce a si facut sa devina hitul verii.Oriunde mergeam,aceasta piesa era prezenta peste tot:la radiouri,la TV,pe litoral…publicul cerea piesa non-stop.
Dar si “the N3XT” hit a fost apreciat de fani,de tineri,de populatie in general datorita mesajului care il transmitea.
Versurile piesei “ANGELS”,indemna populatia sa inceteze sa se lupte si sa devina mai buni ,o initiativa care la alti artisti nu am mai intanlit-o.
Ajungeam in anul 2008,cand cei de la Morandi ne-au facut o surpriza ,aducand-o in piesa “SAVE ME”,pe Helene,cu o voce deosebita,descoperita de Marius in proiectul “My band”.
Semnificativ acestei melodii ramane pentru mine o scena din clip,cand persoanele aflate in lanul de grau,creaza cuvintele SAVE ME .O idee geniala cu care trupa Morandi impresioneaza din nou.
Pot spune ca in randurile anterioare m-am referit doar la cele mai cunoscute hituri ale lor,dar sunt alte cateva zeci de piese minunate .
Eu sper ca aceasta trupa sa reziste cat mai mult pe piata muzicala,deoarece are multe atuuri pentru a deveni cea mai longeviva trupa romaneasca !
Si mai sper ceva pentru ca ador cum canta trupa MoRandi si a mai fost u ncocnrus pe alt site cu albumul lor si nu am castigat dar aici sper din tot sufletul meu sa castig dar nu pentru album si mai mult pentru autograful lor chiar daca nu l-am gasit in orasul meu si nu am sanse sa ii intalnesc as vrea tare mult sa castig :love: :love: si nu uitati sa votati BADEA.STEFANIA

Sus
qpaul
Administrator

MesajTrimis: 07/01/2010 13:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EmoRandi
a scris la 03/01/2010 19:13:

''De ce meriti da castigi''...pai ii simplu .Mi-a placaut trupa MORANDI de prima data de cand le-am auzit cantand pe cei doi componenti ai trupei:MARIUS MOGA & ANDREI ROPCEA alias RANDI.Imi plac foarte mult toate albumele,videoclipuri,hiturile,concertele,etc.si imi face placere sa ascult aceasta trupa de fiecare data,sa ma uit la toate videoclipuri,pozele si interviurile pe care le dau cei doi.MERIUS MOGA este cel mai bun compozitor,nu dejada multa lume il considera "MICUL MOZART".ANDREI ROPCEA alias RANDI este cel mai sexy si cel mai frumos baiat,avand un corp "de invidiat" si are cel mai frumos timbru vocal.De aceea eu consider ca trupa MORANDI este CEA mai BUNA trupa de la noi si nu numai,este apreciata si in Rusia,Polonia,etc.Mi-as dorii foarte mult sa castig,deoarece nu am pana acuma nici un autograf de la cei doi.Varog ajutatima!daca puteti... :innocent:

Randy_mada
a scris la 07/01/2010 15:00:

Poi cred ca as merita sa castig acest concurs din simplul fapt ca imi place trupa Morandi ..muzica lor absolut tot.pot spune ca am absolut toate melodiile lor deasemenea si albumele..poze interviuri orice..singurul obiect ce lipseste in colectia mea este acest album cu autografele lor...si mi-as dori foarte foarte mult sa le am . Sper sa castig...

Aici trebuie publicate raspunsurile! ;-)

Ultima modificare efectuata qpaul la 19/01/2010 16:57, modificat de 2 ori in total
Sus
qpaul
Administrator

MesajTrimis: 07/01/2010 14:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am citit toate raspunsurile si apreciez efortul si interesul pentru concurs. :smile:

Pana cand se incheie perioada inscrierilor (15 ianuarie 2010) va puteti folosi de butonul "EDIT" pentru a completa raspunsurile. Da' vedeti sa imi luati afirmatia in sensul ca nu sunt foarte multumit de mesaje si ca ati fi putut da niste raspunsuri mai originale.

Folositi imagini si inregistrari prin care sa demonstrati ca meritati un album "N3XT - Deluxe Edition", eventual sa demonstrati ca sunteti fani, ca ii sustineti pe baieti si aveti albumele lor.

Sus
randy_mada
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 30/Noi/2009

MesajTrimis: 07/01/2010 15:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poi cred ca as merita sa castig acest concurs din simplul fapt ca imi place trupa Morandi ..muzica lor absolut tot.pot spune ca am absolut toate melodiile lor deasemenea si albumele..poze interviuri orice..singurul obiect ce lipseste in colectia mea este acest album cu autografele lor...si mi-as dori foarte foarte mult sa le am . Sper sa castig...

mdah si as vrea sa continui.cu mesajul care l-am scris mai in sus..poi cred ca sa mai merita acest CD pt ca ii ador pe Moga si pe Randi mai ales pe Randi [cel mai sexy artist]..de cate ori am fost la concertele lor :weep: nu am apucat sa le cer un autograf din cauza multimilor care erau la concert. :-( ...daca nu voi castiga acest concurs o sa stau cu speranta ca o sa se mai faca asemenea concursuri de genu..pt ca imi doreasc foarte mult autograful celor doi.. :w00t: .Pt a le putea arata prietenilor mei care cateodata nu prea ma iau in serios cu dragostea asta fata de trupa MoRandi si care uneori se mai rad de mine si spun ca am luato razna cu obsesia asta pt trupa MoRandi.:)Speer sa castig acest concurs ,pt a ma putea bucura de autograful celor 2 Smile.Mult succes tuturor care participa la acest concurs si sa speram ca ma voi regasi si eu printre cei trei castigatori :-D ..si nu in ultimul rand..I love Randiiiii !!!!!...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
pale1
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 03/Oct/2009

MesajTrimis: 09/01/2010 14:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca nu am avut niciodata in mana un album produs de Marius.
Sus
marynela
Fan
Fan

Data inscrierii: 13/Sep/2008

MesajTrimis: 12/01/2010 17:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-am hotarat sa particip si eu la acest concurs. :-)
Incep prin a spune ca n-am fost niciodata fana (cu adevarat) a vreunei trupe, romanesti sau straine, pana sa apara Morandi. Recunosc, fac parte din persoanele care, la aparitia melodiei "Love me" , au crezut ca este vorba de un artist/o trupa straina. pe Marius il stiam din melodia celor de la Simplu dar nu mi-am dat seama ca este chiar el in "Love me". ceva mai tarziu a aparut "Beijo", melodia care m-a facut sa ii indragesc si mai mult pe baieti. Prima data cand i-am vazut in formula de atunci a fost la RMA 2005 cand am ramas impresionata de ceea ce am vazut pe scena :smile: A fost prima data cand am vazut cine este in spatele vocii care suna atat de bine in "Love me",atunci am aflat cine este Randi :-) . A aparut primul album si odata cu el, a crescut si admiratia mea fata de tot ceea ce inseamna Morandi.
A urmat, apoi, o perioada mai neplacuta in viata mea, perioada in care am ascultat foarte mult melodiile de pe "Mindfields" ce imi dadeau o stare aparte, ma linisteau.
Am stat "ca pe ace" de fiecare data cand baietii au fost nominalizati la vreun premiu si, am votat ca nebuna de cate ori am avut ocazia :lol:
Un moment foarte important pentru mine a fost primul concert Morandi, chiar in orasul meu. A fost ceva magic sa-i vad pe baieti cantand si pe fete dansand pe acea scena :w00t:
Albumul "N3xt" m-a cucerit definitiv mai ales datorita videoclipului "Angels" care m-a luat prin surprindere big time! :w00t:
Un alt concert foarte important a fost cel din 2008, cand am stat exact in fata, atat de aproape de tot ceea ce era pe scena :smile:
La concertul de acum 2 luni, am primit apelativul de "nebuna" de catre un "gura-casca" non-fan :lol: pentru ca m-am exteriorizat cum numai la aceste concerte o fac; am cantat/tipat, am dansat, am facut multe poze si am filmat :-)
Tot ce mai pot spune este de aproape 5 ani imi doresc sa am ocazia, intr-o buna zi, sa vorbesc, sa obtin autografe/poze si sa le spun baietilor cat de mult inseamna muzica lor pentru mine :-D, sa le spun ca viata mea ar fi fost mult prea montona fara ei :-) Love u guys! :-D
P.S: in speranta ca ajuta cu ceva, postez acet filmulet pe care l-am facut acum ceva timp :-) http://www.youtube.com/watch?v=fkiKZxiYfPU
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 14/Ian/2010

MesajTrimis: 14/01/2010 13:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"De ce merită să câştige?". Pentru ca stiu secretul tău - în noua dumneavoastră clip «ZEBRA», în loc de zebre care rulează în jurul acestei cal fantezie, sau, mai degrabă, chiar şi un cal!
Inregistreaza-te pentru toti, ca inca necunoscut pentru mine forumuri si va continua sa scrie despre cai alb si negru! "Nici unul dintre ei nu se asteapta la randul sau, aceasta a evenimentelor. Voice MARIUS oprit Marius el a rupt ochii de la ecran si frenetic lovit degetele pe tasta ESC. Alexx si priviri ALEX. In aer ungur tacere tensionata. Se parea ca, chiar si soarele prin fereastra de la acest punct a avut stabilit pentru un nor imens negru, necrutator in care acopera pe strazile din Bucuresti intunericului rau augur. RAZVAN a continuat sa mearga in sus si in jos in camera si melodie tije nastukivat «COLORS». Randi numai pentru a pastra calmul, el doar ajustate ochelarii si citi pe «JQ» (el a fost convins ca raul nu poate bate ei, si a fost, din nou, gata sa salveze lumea). Deodata, usa creaked scena de ... o gura de frig si de pe MARIUS spate a fost coloanei vertebrale. Maner intors si scartaind usa, a inceput sa se deschida. In afara de data aceasta a inceput o furtuna perfecta, intunericul inghitit camera peste noapte. A deschis usa, si in pragul usii, parea silueta inumane, cu un cap imens globulare. ALEX sa stricat si a scazut de la mainile de o chitara. Lovitura inabusit pe podea facute WinCE toata lumea (chiar si Randi ). Noi RADU palmele transpirate, el a amintit de ultima data cand o astfel de spaima, cand a devenit incurcate in pieptene parul, asa ca a taiat parul scurt. Clap de tunete racni si minge de foc aprins camera ... "Esti frica de voi?" - A spus viky, care intra in camera si de adaptare mana coafura noua lui - "par a pushatsya ploaie!".
Oftat MARIUS de relief. "Si eu stia ca ea nu ar fi atat de rapida de a veni la Bucuresti. Dar discul este mai bine sa semneze si sa trimita! Adaugat Randi -« Si de fapt ... si inca mai vine nimeni "...
Haide, ce daca ti-am spus sa clip script-ul va scrie un cantec nou (cum ar fi destul de bine), si trebuie sa Apoi, albumul sau cu autografe de a trimite! Let Me! In cazul in care am stiut cum sa cante, mi-ar fi un CD cu cantece trimis. Dar - vai! Si daca ea ar putea scrie poezie, cu siguranta ar fi scris o poezie in cinstea ta! Dar, de asemenea, nu pot. Vreau sa trimiti poza cu un autograf personale. Cred ca nu va fi greu sa ma inlocuiasca pentru a trimite fotografia cu autograf. :-D schimbarea!
Si sa fie cinstit - Marius, Randi, Razvan, Alexх, RADU, Alex si Viky voi intr-adevar mare, te iubesc!
P.S. Toate evenimentele sunt fictive! :-)

ENGLISH VERSION
:

« Why I deserve to win? ». Because if I shall not receive « N3xt - Deluxe Edition » with your autographes, I shall tell by all by all by all (J), that in your new clip "«ZEBRA" instead of present Zebra the painted horse runs, is more correct even конь! (excuse, difficulties of translation: horse of a masculine gender)). I shall write on all registered forums, what MORANDI remove in the clips of the painted horses (J). On all to me not known forums also I shall continue to write about the black-and-white horses!
" Anybody from them did not expect such turn of events. The vote MARIUS has ceased, he has torn off eyes from the monitor and convulsively has knocked by fingers on a key esc. ALEXX and ALEX have exchanged glances. In air has hung the intense silence. Even the sun behind a window at this moment закатилось for a huge black cloud ruthlessly covering a streets of Bucharest by a malicious gloom seemed, what. RAZVAN continued to go backwards - forward on a room and knocked by sticks a melody « COLORS ».

RANDI unique(sole) saved composure, he only has corrected glasses and continued to read "«GQ" (he was is sure, that angrily can not them overcome, and was already ready in next time to rescue the world).

Suddenly behind a door of steel the steps … are audible

Has breathed of a cold.

The handle has turned, and door, creaking, beginning to open. Behind a window the present hurricane at this time began, the darkness has swallowed a room suddenly. The door has opened, and in an aperture the inhuman silhouette with a huge spherical head has seemed. ALEX has not sustained and has dropped from hands a guitar. The deaf(indistinct) impact about a floor has forced all to shiver (even RANDI:)).

At RADU of a palm of steel wet, he has recollected as last time at such fright at him(it) in a hair the comb has got confused, owing to what he had shortly to be cut.

Has thundered impact of a thunder and the room was illuminated by(with) a lightning … « you what, guys, were frightened? » - has said VIKY, entering in a room and correcting a hand the new hairdress

- « A Hair from a rain as down! ».

MARIUS is facilitated has sighed. « And I knew, that she can not so is fast arrive to Bucharest.

But the disk is better all the same be for signing and for sending! » - has added RANDI - « And that actually will arrive … also not one » …

Give, whether that I shall write to you the script of a clip to a new song (like not bad it turns out), and you to me then the album with the autographes will send! LET'S TO VARY!

If I am skilful to sing, I to you the disk with songs would send. But - alas! And if is skilful to compose verses, by all means would write a poem in your honour! But too I can not.

I want to you to send the photo with the personal autograph. I think, it will not be difficult to you in exchange to me to send your photo with your autographes. LET'S EXCHANGE?!
And IF IT IS HONOUR - MARIUS, RANDI, RAZVAN, ALEXX, RADU, ALEX and VIKY actually you the excellent guys, I like you!
Sus
randy_mada
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 30/Noi/2009

MesajTrimis: 14/01/2010 15:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sncer nu am inteles nimic din ce ai scris mai in sus.... :'-( :lol:
Sus
Ksenia
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 14/Ian/2010

MesajTrimis: 15/01/2010 09:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ne pare rău, aceasta este tuturor dificultăţilor de traducere. :-/ :'-( Este dificil de a traduce în mod corect textul ruse în limba română. În Rusia, fani prea multe MORANDI. Acesta este textul în original - Rusă. Am foarte mult doresc să participe! ;-) :-D

«Почему я заслуживаю того, чтобы выиграть?». Потому что я знаю ваш секрет – в вашем новом клипе «ZEBRA» вместо настоящей зебры бегает разукрашенная лошадь, вернее даже конь! Я могу его рассказать!
:-D
«Никто из них не ожидал такого поворота событий. Голос MARIUS смолк, он оторвал глаза от монитора и судорожно стукнул пальцами по клавише esc. :'-( ALEX и ALEXX переглянулись. В воздухе повисло напряженное молчание. Казалось, что даже солнце за окном в этот момент закатилось за огромную черную тучу, беспощадно накрывающую улицы Бухареста зловещим мраком. RAZVAN продолжал ходить взад-вперед по комнате и настукивать палочками мелодию «COLORS». Один RANDI сохранял хладнокровие, он только поправил очки и продолжал читать «JQ» (он был уверен, что зло не сможет их одолеть, и уже был готов в очередной раз спасти мир) 8-) . Внезапно за дверью скрипнули половицы… Повеяло холодом и по спине MARIUS пробежали мурашки :w00t: . Ручка повернулась, и дверь, скрипя, начала открываться. За окном в это время начался настоящий ураган, темнота поглотила комнату в одночасье. Дверь открылась, и в проеме показался нечеловеческий силуэт с огромной шаровидной головой. ALEX не выдержал и выронил из рук гитару. Глухой удар об пол заставил всех вздрогнуть (даже RANDI). У RADU вспотели ладони, он вспомнил как в последний раз при таком испуге у него в волосах запуталась расческа, вследствие чего ему пришлось коротко подстричься. Прогремел удар грома и комнату озарила шаровая молния… |-) «Вы что, ребята, испугались?» - сказал VIKY, входя в комнату и поправляя рукой свою новую прическу (химку) – «Волосы от дождя пушатся!». MARIUS облегченно вздохнул :whistle: . «А я знал, что она не может так быстро приехать в Бухарест. Но диск лучше все-таки подписать и отправить!» - добавил RANDI – «А то на самом деле приедет … еще и не одна»…

Давайте, что ли я вам сценарий клипа к новой песне напишу (вроде неплохо получается), а вы мне тогда свой альбом с автографами отправите! ДАВАЙТЕ МЕНЯТЬСЯ! :-D

Если бы я умела петь, я бы вам свой диск с песнями отправила. Но - увы! А если бы умела сочинять стихи, то непременно написала бы поэму в вашу честь! Но тоже не могу. :closedeyes:

Я хочу вам отправить свою фотографию с личным автографом. Думаю, вам не будет трудно взамен мне отправить ваше фото с вашими автографами. ПОМЕНЯЕМСЯ!

А ЕСЛИ ЧЕСТНО – MARIUS, RANDI, RAZVAN, ALEX, RADU, ALEX и VIKY на самом деле вы отличные ребята, я вас люблю! :smile: :smile:
Sus
Camy4u20
Mini Fan
Mini Fan

Data inscrierii: 15/Ian/2010

MesajTrimis: 15/01/2010 11:51    Titlul subiectului: Fan MORANDI Raspunde cu citat (quote)

Mi-as dori foarte mult sa castig pentru ca de cand a aparut aceasta formatie am fost mereu la curent cu toate aparitiile, imi plac toate piese, am fost la concert..sunt mandra ca sunt fan MORANDI!!!Va pup si va mai astept in Craiova! :-D
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 26/05/2012 10:52    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Morandi Music Forum -> CONCURS Ora este GMT - 1 ora
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro